FAQ for freelancere:

Q1: Hvorfor skal jeg oprette en profil for at bruge mediejobs.dk?

Det skal du for at få adgang til at søge jobs direkte fra mediejobs.dk. Dine kontaktoplysninger bliver sendt med din ansøgning direkte til arbejdsgiverne, og når du uploader dit CV og evt. showreel kan du vælge, at dette også skal sendes med sammen med din ansøgning.
Og hvis du har brug for det, kan du også selv lægge jobopslag ud. 

Q2: Hvordan søger jeg på job?

Du logger ind på sitet, og trykker på “søg job”, hvis du mener, at du er den helt rette til netop det job. Mediejobs.dk ikke har noget ansvar for jobopslagene eller for kontakten mellem arbejdsgiver og freelancer. Vi formidler udelukkende de forskellige jobs, og arbejder hårdt for at professionalisere jobsøgningsprocessen i den danske medieverden. 

Q3: Hvordan foregår det med abonnementet?

Prisen for det månedlige abonnement trækkes på din konto hver måned, indtil du opsiger dit abonnement. Det årlige medlemskab trækkes, når du opretter medlemskabet, og bliver derefter fornyet hver 12. måned. Er dit kreditkort løbet ud, så sender vi dig en mail om det.
Hvis du vælger et års medlemskab, sparer du mere end en måneds medlemskab.
Hvis du er CVR-registreret, så husk at du kan trække dit medlemskab fra i Skat.

Q4: Hvorfor hører jeg ikke noget fra arbejdsgiverne på en ansøgning?

Det må du spørge arbejdsgiverne om. Vi opfordrer på det kraftigste arbejdsgiverne til at svare på alle de ansøgninger, de får. Og når jobbet bliver besat markeres det tydeligt på sitet.

Q5: Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Det gør du, når du logger ind på mediejobs.dk. På Min profil kan du selv administrere dit abonnement, ændre kontaktoplysninger, vedhæfte CV mv.  
Der er ikke nogen bindingsperiode på mediejobs.dk, for vi vil gøre det så smidigt og fleksibelt, som overhovedet muligt. Du kan altså komme og gå præcis som det passer dig.

 

FAQ for arbejdsgivere:

Q1: Hvorfor skal jeg registrere mig for at lægge jobopslag på siden?

Registreringen bidrager til, at det udelukkende er seriøse jobopslag, der bliver lagt ud. Derudover kan du redigere i dine opslag, og de bliver gemt under din profil, så du kan altid lægge opslagene ud igen, hvis det bliver aktuelt. Du får en automatisk genereret mail, når der er minimum 5 ansøgninger til det job, du har lagt ud. Så i al fremtid slipper du altså for at bruge din private Facebook-profil mv. til at finde medarbejdere.

Q2: Hvilke jobopslag må jeg lægge ud?

Du må udelukkende lægge jobopslag ud, der henvender sig til freelancere i den danske mediebranche. Jobbene skal være lønnede. Mediejobs.dk forbeholder sig ret til at slette opslag, vi ikke mener passer på siden. 

Q3: Hvad gør jeg som arbejdsgiver, når jeg har fundet den rette til jobbet?

Du logger ind på din jobannonce og markerer den med “Besat”. Så får du ikke flere henvendelser på det job. Vi opfordrer på det kraftigste til, at du svarer på alle de ansøgninger, du får gennem sitet. Det er nemlig god stil, så freelancerne ikke skal sidde og undre sig over, hvad der sker.   

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet på kontakt@mediejobs.dk