Hvad er mediejobs.dk?

På mediejobs.dk har vi en mission:
Vi vil gøre formidlingen af freelancejobs i den danske mediebranche nemmere og mere professionelt.

Det er altaførende for virksomheder at kunne tiltrække det rigtige talent. På mediejobs.dk er det gratis at slå freelancejobs op. Det tager halvandet minut at oprette en profil, og så snart du trykker ”Slå job op”, så er dit stillingsopslag offentliggjort. Du får direkte adgang til Danmarks dygtigste freelancere, og de kan sende ansøgninger direkte gennem mediejobs.dk.
Som arbejdsgiver slipper du altså for at ringe rundt i en evighed på jagt efter freelancere, der alligevel ikke har hul i kalenderen. Og du slipper for at bruge din private Facebook-profil til at slå jobs op i random grupper, og skulle bruge en masse tid på at svare på beskeder, og blive forvirret af tilfældige tags.  

For dig som freelancer handler det om altid at holde øje med, hvad der rører sig inden for dit felt.
På mediejobs.dk kan du søge på alle de opslåede jobs, du overhovedet har lyst til. Du skal blot oprette din profil, og så får du adgang til at søge på de jobs, der passer præcis til dig. Du kan uploade dit CV og evt. show reel, og det bliver sendt med direkte til arbejdsgiverne sammen med din ansøgning.

Mediejobs.dk formidler jobs bredt inden for mediebranchen. Det vil sige tv-produktion, kommunikationsbureauer, SoMe, podcast, fiktion og alt det, der ligner. Og samtlige jobkategorier er repræsenteret fra redaktionschefer over fotografer og grafikere til manusforfattere, produktionsledere og runnere. 


Hvorfor bruge mediejobs.dk?

Det er nemt, fleksibelt og passer perfekt til sådan som mediebranchen fungerer i Danmark.

Der er faktisk en lang række fordele ved mediejobs.dk. Dem kan du læse om her.

Mediejobs.dk står udelukkende for at formidle de forskellige freelancejobs, så der er altså ingen besværlige og fordyrende mellemled. Og du forhandler selvfølgelig selv din kontrakt og dine vilkår på plads. 

På mediejobs.dk er hele mediebranchen samlet ét sted. Derfor slipper du for at navigere rundt i et hav af grupper på Facebook, der er fyldt med støj og irrelevante opslag om jagt på locations og praktikplads til én eller andens kusine. Du kan selv tage kontrollen over dit jobliv, og ikke sidde og vente på at telefonen skal ringe.


Hvordan hører jeg om nye jobs?

Du kan til hver en tid tjekke alle de nye jobopslag på mediejobs.dk, som arbejdsgiverne lægger op. Derudover får du et nyhedsbrev med nye, spændende jobs på sitet, så du hele tiden kan holde dig opdateret.
Husk derudover at følge mediejobs.dk på Facebook.


Hvem står bag mediejobs.dk?

Mediejobs.dk er den danske version af det norske site, Frilansbanken.no.
Siden 2008 har Frilansbanken.no formidlet tusindvis af freelancejobs inden for mediebranchen i Norge. Alle freelancere i den norske medieverden kender Frilansbanken, og her er masser af nye jobmuligheder hver eneste dag.

Bag Frilansbanken.no i Norge står den erfarne tv-vært, Gaute Grøtta Grav, som gennem en årrække har været legendarisk vært på Farmen på TV2, Norge.

Det er altså erfarne tv-kræfter, der står bag de to søstersites, og ikke mindst kræfter, som ved hvordan freelancetilværelsen hænger sammen, og som er en aktiv del af den.

   
   Gaute Grøtta Grav fra Frilansbanken.no og Mediejobs.dk

 

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, ser vi frem til at høre fra dig på kontakt@mediejobs.dk


*Advarsel: Når du først begynder at bruge mediejobs.dk, er det virkelig svært at vende tilbage til at arbejde på den måde, du plejer at gøre